Ezt a lágy krémet, amelyet néha mogyoróvajnak is neveznek, frissen pörkölt földimogyoró őrlésével állítják elő Ezt a lágy krémet, amelyet néha...
A kókuszpaszta friss kókuszpépből készül, amelyet nagyon finomra őrölnek sima péppé. A kókuszpaszta friss kókuszpépből...
A kókuszpaszta friss kókuszpépből készül, amelyet nagyon finomra őrölnek sima péppé. A kókuszpaszta friss kókuszpépből...
Ez a 100%-os mandulapaszta héjas mandulából készül, amelyet 140-150 °C-on gondosan megpörkölnek és finomra őrölnek. Ez a 100%-os mandulapaszta héjas...
Ez a 100%-os mogyorópaszta mogyoróból készül, amelyet megújuló forrásból származó energiával finoman levegőn pörkölnek, majd finomra őrölnek. Ez a 100%-os mogyorópaszta mogyoróból...
Nagyon érdekes és tápláló kenhető péksüteményekhez (kombinálható mézzel, juharsziruppal, mazsolával Nagyon érdekes és tápláló kenhető...
Ez a 100%-os mandulapaszta héj nélküli, pirítatlan európai mandulából készül Ez a 100%-os mandulapaszta héj...
Az agave szirup egy természetes mexikói fruktóz alapú édesítőszer Az agave szirup egy természetes...
Az agave szirup egy természetes mexikói fruktóz alapú édesítőszer Az agave szirup egy természetes...
Ez a kellemes, enyhén édesített, nagyon magas mandulatartalommal kenhető kenőcs könnyen kenhető kenyérre (kombinálható mézzel, juharsziruppal, mazsolával Ez a kellemes, enyhén édesített,...
Az amaránt az inkák és aztékok alapvető élelmiszere volt, és ma a jövő termésének számít Az amaránt az inkák és aztékok...
Az Arrabbiata egy népszerű paradicsomszósz a tésztákhoz Az Arrabbiata egy népszerű...